hemmamys med stina och J

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva den här veckan, men har varit sjuk och helt enkelt inte orkat....

Igår lördag var första lördagen på länge som inte involverat nattklubbar och mingel.
Jag och Stina låg och degade framför tvn i hennes säng hela kvällen. När hon ville sova så gick jag hem och väntade på att J skulle komma till mig för en sängfösare.

Han kom vid halv 4a tiden och väckte mig ur min halvdana sömn, bästa väckningen på länge.
Låg i sängen och pratade lite och allt och inget och kollade på blood in blood out. ( en as bra film, rekomenderas starkt att spana in)

Vaknade vid 12.30 av att stina ringde. Låg kvar i sängen och mös lite för att sedan gå upp och tillbaka till verkligheten. Det blir så ensamt precis när nån gått tycker jag oavsett om d e en kille man tycker om eller bara en kompis. ( är lite sällskapsberoende)
Nu är det kaffe med Stina som står på agendan, sedan ner till stan för att ha möte om (sommarresan med brudarna) och sen rep med Patrizia bandet! (ska bli skoj)

Michael Jackson tribute konsert imorrn klockan 15 på musikens hus!
kom och kolla!

So long /elsa


guidebook till att få den perfekta mannen

En guidebook till att få den perfekta mannen, finns det nån sådan? några oskrivna regler man ska följa? nån speciell kod man ska kunna? eller ett speciellt sätt man ska bete sig på ? 
  
Vi tjejer tror ju oss ha nån sorts uppfattning om vad man och hur man ska göra.... tex att spela svårfångade och inte ha sex på första "daten"mm. But it often backfires on us....

så vad/hur ska man egentligen göra och vad ska man gå efter och följa så man vet att man gör rätt. Jag har mycket erfarenhet av killar( och vad som kan gå fel) men jag tycks aldrig riktigt få kläm på hur man ska göra för att få det rätt liksom...... man brukar ju säga att man lär av sina misstag... men hur ?! och vad?!

Har en väninna(Stina) som är något av en expert på det här området, hon har nämligen alltid pojkvän(och har haft ända sen vi var små) och lyckas alltid hålla förhållandena långa och stabila. (hon är den jag alltid ber om råd gällande killar, och hon kan även få skicka iväg något sms till nån dude när jag inte vet vad jag ska skriva)

Jag frågade henne helt enkelt vad hennes hemlighet är, vad är nyckeln till att "fånga" en kille och få honom att stanna kvar......

så här löd hennes svar:(det är hon som skriver
För det första; var dig själv! what so ever.. var dig själv... oavsett om det är någonting som enligt alla andra verkar "fel" eller pinsamt så var alltid dig själv.

Ta ingen skit... att från första början välja hur ett förhållande ska se ut är jätte viktigt... att visa vad du står för och vad du förväntar dig är viktigt så slipper du trubbel senare i förhållandet.

Att säga till om vad du känner och varför du känner som du gör, och förklara att oavsett vad han tycker så är det den personen du är och det är någonting han får acceptera. Alltså att stå för den du är.

Att sedan bjuda på sig själv och att visa redan från början att ni kommer ha kul tillsammans och att han kommer slappna av och bjuda på sig själv han också utan några bitchiga kommentarer eller tillrättavisande om hur vidare en kille "ska" vara... inte för att vara elak men ni tjejer som håller tyglar på hur en kille ska vara och hur han ska se ut har det jobbigt... att älska är att älska någon för den han är och inte för hur alla andra vill att han ska vara.

Så... slutsatsen är att trivas med sig själv och att alltid alltid alltid stå för vem du är och vad du tycker... för att oavsett vad folk ser utifrån så vet ingen vad som sker i ditt förhållande bakom stänga dörrar... tänk dig för innan du dömer din egen pojkvän för andas skull... so long bitches / S!


Med dom orden säger jag godnatt
/ E

Vad är det med ex som vi har så svårt för igentligen?

Carrie(sex and the city): Ihad often fantasized about running into my ex and his wife. But in those fantasies, I was running over them with a truck.

 Varför ska allt bli så knasigt när ett förhållande tar slut för igentligen.
Oftast tyvärr men oftast så ärman inte kompisar efter ett "break up" utan att man istället utvecklar en sorts fientlighets baserad relation. 
Kanske för att mycket gått fel och man bråkat mycket i slutet av förhållandet, kanske för att man är sur/ledssen över att det inte höll och kanske för att man helt enkelt är trött på personen i fråga efter att spenderat så mycket tid med den under förhållandet.

Har vänner som inte hälsar på sina ex, sen har jag andra vänner som fortfarande umgås nästan lika mycket med sina ex som när de var tillsammans, men bara som vänner. Vad avgör hur det blir ?  är det hur relationen var ? hur breakupet var ? om man var tillsammans länge?

En av mina vänner sa en gång: men killar är som colaburkar...... när colan är slut är det dags att slänga burken.
(colan skulle då var passionen och kärleken, dvs förhållandets brännsle och när d e slut finns det liksom inget kvar att hämta.... så vad ska man med burken till liksom?)

Jag pratar fortfarande med med mina ex från time to time(vissa mer än andra), har absolut inget otalt med någon av dem men det kanske är för att de är världens snällaste och inte skulle kunna skada en mygga ens....


 
mitt senaste ex Malik. Hur underbar som helst ( vi paratar fortfarande i telefonen typ en gång i veckan)
  Vi var med om så mycket tillsammans. Jag Kommer nog alltid att älska honom.

Godnatt
/E

Lördag, Stockholm, Underbart

Igår vaknade jag en en baksmälla som hette duga! Efter lite frukost bar det iväg till systemet för att införskaffa mig lite godsaker till kvällen. (där jag stötte ihop mrX by the way..... awkward!)
 
Kom hem och hoppade in i duschen, sen tog jag och min baksmälla oss till centralstationen, där vi mötte upp killarna i bandet och satte oss på tåget mot Stockholm och Patrizias house party.

Väl framme i bagarmossen bjöds vi på mat (jätte gott!) och sedan kom folket och då festen.
Det var en jätte trevlig kväll, med massor av trevligt folk.

Patrizia är skön som få och hennes kompisar lika så.
Hanna och Maria som patrizia bor med är hur roliga som helst och de 3 fick mig verkligen att känna mig hemma och bekväm( trotts att jag inte kännde en kotte (förutom Patrizia och bandet) när jag kom dit.

Nej riktigt trevligt folk.
Vaknade i morse i Stockholm med en ännu värre baksmälla än morgonen innan och hänge kvar i lägenheten med tjejerna tills halv sex nån gång då jag samlat tillräckligt mycket kraft för att kunna masa mig ut till tunnelbanan och påbörja min hemfärd.

Kom hem vid sju, åt mat och gick sedan på bio med Stina som ÄNTLIGEN har kommit hem från Egypten.(Du får aldrig lämna mig igen, men d vet du redan)
Vi såg "Did you hear about the Morgans" helt okej film, men har sett Sarah Jessica Parker i bättre filmer och roller än denna.

Nu är dags för sängen.
Godnatt
/E

var går gränsen mellan lammkött och pedofili?

Igår var det fest i sävja som stod först på menyn, där träffade jag min crush (en kille på min skola) som dock är betydligt yngre än vad jag är. Det här är så konstigt.....
Normalt sett hållet jag inte ens på med killar i min egen ålder, utan föredrar killar upp mot 25+....
Jag brukar aldrig vara blyg för killar eller ha svårt för att ta kontakt och gå fram och snacka. Jag är bruden som går upp till en vilt främmande snygging och säger : hej ursäkta vi har inte hälsat va ?, neej men d tycker jag att vi borde göra. Eller liknande. Men den här killen är 3 år yngre än vad jag är och så fort jag ser honom blir jag som en fnittrig 17åring och blir as blyg?!?! whats the deal?

och var går gränsen mellan lammkött och pedofili?

Det var faktiskt riktigt kul hos sävja mannen (en glad överraskning). Vid tolv tiden så drog jag och johanna oss ner mot stan och Bj. Vi drog runt ett tag istan i väntan på Amanda och co (amanda hade glömt sitt legg så de åkte och hämtade det) Efter ett tag träffade vi på några killar som går i min klass, Viktor, Danne och Calle. Vi togade in på BJ och började festa på riktigt.

kvällen var helt okej lyckad!

Ikväll blir det stockholm och ett house party at Patrizia´s.
Ska bli kul att umgås lite med bandet och se vad de e förrena filurer.

dancing machine
/E

3kants ragg på facebook

Här om veckan skrev en kille till mig på Facebook. Han skrev hej och berättade att vi hade en gemensam vän. vi kallar henne för K.

Efter ett tag talade han om för mig att han hade något han ville fråga så småning om, men inte förens jag förstått att han var en bra kille. Nyfiken i en strut, tjatade jag till mig att han skulle berätta (hatar när folk säger a utan att säga b).

Efter mycket tjat från min sida så berättade han vad han ville ha sagt.

Jag citerar, Jag vill hitta en tjej jag och "K" kan ha 3kant med, och hon sa att du troligen var jävligt bra i sängen. slut på citat.

haha var ifrån får man luften att skriva så till en person man aldrig träffat?
och hur desperata är killar om dom raggar 3kants partners på facebook?

Men kom igen vad trodde han att jag skulle säga ?! Ja det låter kul! jag e game ! ahhahaa

Fattar att det verkar spännande och att det är "alla killars dröm" och bla bla bla men 3kants ragg på facebook?come on! Väx up.



ja haha djur verkar ju tycka om de.

/E





"Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with them." - Carrie(sex and the city)

Jag älskar det här citatet för jag tycker det är helt sant.

Jag är en väldigt spontal, självsäker och fartfylld pingla, vilket kan skrämma folk ibland. Vissa killar/ tjejer föredrar lite lugnare tjejer som kan lättare kan hållas i schack.

Jag är den jag är och vill oftast synas och höras mycket, jag skämtar hela tiden och mitt skratt hörs långväg
(inte något jag själv valt låter lite som långben när han skrattar)

Jag har ofta kännt att killar ibland backar ur just när det blir seriöst, kanske för att jag är jäkligt rolig att  vara med men de känner säkert att jag är ett ganska osäkert kort (om man tänker på hållbarhet i ett förhållande)

Jag är en typ av människa som nästan ALLA dras till direkt men som vissa kan ha svårt för i för höga doser.
(mer när jag var yngre än nu men ändå)
 Jag är en högljudd, säker, stark och rolig tjej(som både skrämmer och attraherar folk på samma gång) 

Jag tror jag är en av de där kvinnorna Carrie pratar om som inte är menade att tämjas, utan bara behöver köra sitt race tills man hittar nån som kan haka på ens tempo.

Samtidigt kan jag bli trött på att det alltid är jag som ska hitta på roliga grejer, ta initiativ och vara rolig hela tiden, jag har aldrig träffat en kille som är lika rolig som jag själv hahah, eller som hittar på lika mycket roliga saker. Vilket gör att jag lätt tröttnar.

Jag är en sällskapssjuk, envis, initiativrik, självsäker, uppfinningsrik, rolig, lättsam och störtskön brud (helt sant)
And I love every second of being me!
(sug på den ni!) här kommer lite bilder på moi
/E

  dsdsdsds kohao



Inget bebissnack eller snuttigull smeknamn tack

Det värsta som finns är par som sitter ihop så pass att man aldrig kan umgås med den ena utan att få den andra på köpet, och när man väl är med båda 2 så är det enda de göra att ägna sig åt varanda, så sitter man där liskom.

Många tjejer blir liksom som förvandlade när de skaffat sig en partner. Innan när de var singlar så snackade de om hur dåligt det var och hur upprörda de blev av tjejer som struntar i sina kompisar och bara är med pojkvännen hela tiden, Men efter ett litet tag är det precis den typ av tjej de blivit.

Jag håller inte ens koll på vad allas pojkvänner heter längre för allt jag hör e sockervadds-söta smeknamn, Snutten, gulligullet, snuttepojken, älsklingen, min andra halva mm.
Det är jätte härligt att mina tjejkompisar är kära och glada men kom igen, man kan tilltala killarna vid deras namn! (eller är det bara jag?)

Det finns ju även gudomligt underbara normala vuxna par som tillexempel Stina och Daney!

Jag och Stina träffas nästan varje dag, hälften av gångerna är Danney med och hälften inte. Men Daney har blivit en vän till mig också i och med att vi umgås allihop och att de inte sitter i varandras knän hela tiden och faktiskt kan vara ifrån varandra i 3 sek (även fast dom är jätte kära) så har jag fått chansen att lära känna honom med. Vi kan ligga i sängen alla 3 och glo skräckfilm och krypa ihop som en stor klump när vi e rädda som 3 kompisar och inte 2 kompisar och en pojkvän, vilket jag älskar.
Tack gud!

sfafsa
Stina och Daney

Härmed svär jag på att jag aldrig ska bli en snuttigull-flickvän.
/E

Musik skall byggas utav glädje

Saluhalls kvällen igår var underbar! Jag Anna och Johanna vred upp temperaturen till 100 grader på dansgolvet.
Sedan bar det av till efterfest hos Mark en av J´s kompisar. Det var hur trevligt som helst!
Jag och J kom hem till mig vid 6 snåret men somnade inte förrens vid halv 9 tiden.

Jag har sovit i stort sätt hela dagen (vaknade vid fem tiden) och vid sju åkte jag iväg för att vara med på mitt första rep med ett Soul/funk band jag har börjat i.

Jag var lite nervös när jag kom in i replokalen men alla var jätte trevliga, och snart så sprudlade musik från höger och vänster. Jag ska sjunga tillsammans med en tjej som heter Patrizia, hon var med i idol 2007, hon var jätte trevlig och har en otrolig röst! Mycket bättre än vad jag kom ihåg från idol.

Vi jammade lite och de spelade igenom 6st låtar för mig som de gjort själva som faktiskt var otroligt bra!
Nästa rep är på söndag om en vecka längtar redan dit!

Ska bli så kul att hålla på och sjunga och skapa musik tillsammans med människor jag inte känner sen  tidigare och som är har lika stort musikintresse som jag har (tror jag iaf)
Jag är säker på att jag kommer ha hur kul som helst och lära mig massor!

Nu ska jag kolla på the boat that rocked.

Här är lite bilder på bandet jag snott från patrizias facebook(hoppas d e ok patrizia)
  

/E


vinmys med tjejerna

Igår var Jag, Amanda, Anna och Johanna hemma hos Jenny och drack lite vin, spelade lite våghals och snackade om allt och alla.

Vi kom fram till att det just nu går en "dödsepidemi" eftersom att väldigt många vi känner/är släkt med/ familjevänner gått bort nydligen, vilket är jätte tragiskt, så man kanske borde se sig om en extra gång innan man går över gatan just nu.

vi pratade självklart även mycket sex och killar, och berättade om pinsamma saker som hänt oss själva eller andra. Jag nämner inga namn men det här kan vara den pinsammaste incidenten jag någonsin hört talas om! iaf en av de pinsammaste.

En klick tjejer sitter och kollar på icke rumsrent trippel Xat filmmaterial då störmmer går, pappan proppen byter då en chock hans ögon får! Ett ögonblick av tystnad och pinsamhet slår vid, det är nått av det pinsammaste jag hört i min tid.

rimmade mig igenom detta, men fatta om det skulle hända en själv! usch usch.

Det var iaf en jätte trevlig kväll igår, med jätte trevliga tjejer.

För ikväll ser planen ut som sådan att det blir förfestande at my place, sedan blir det röj på saluhallen och efterdet så vet man aldrig ;)

bara för att göra som alla andra bloggfjollor så ska jag nu knäppa kort på min outfit och visa er alla vad jag ska ha på mig ikväll:
klänning H&M 250kr  

Klänning: H&M           Örhängen: H&M      Skor: Miami
                                Väska: Shanghai

/E

SNYGG, SEXIG, SINGEL

Kollade precis på en repris av dagens man.
Vissa Tjejerna som "tävlar" om att få dejta killarna som är med är ju så sjukt unga!
Nån 18 och flera 19år gamla.
Är tjejerna seriöst så desperata efter ett förhållande vid 18/19års ålder att de ställer upp i nationell TV för att gå på en dejt? Eller e de kanske mer ute efter sina 15 min i rampljuset, inte vet jag.

Det jag tycker är lite kul är att om en 18/19åring skulle gå med på en dejtingsajt eller sätta in en kontaktannons så skulle varenda människa tycka att man var en desperat nolla, men dejtingshower på tv är ju igentligen exakt samma sak, bara att det visas för HELA Sverige!

Vi har all tid i världen att dejta och hålla på vi e ju unga, så varför all denna stress?
Folk måste lära sig att bli bekväma i sig själva sluta leta efter en partner som skall ge bekräftning.
Kolla er i spegeln då och då istället och säg: jag är SNYGG, SEXIG och SINGEL och lev livet utan förhållandestressen. Det ska jag börja göra :)



Hakuna Matata

och Godnatt
E

Tack så mycket för uppvaktningen på min 20 årsdag

Jag fyllde 20 den 5e januari i år, och hade den bästa födelsedagen någonsin tack vare alla er mina underbara vänner som förgyllde min dag!

Jag fick massor med fina presenter, bla en sminkrådgivning på make up store, halsband, underkläder, choklad och biljetter till Whitney Houstons konsert som kommer vara i globen i sommar, tack!

jag hade tjejmiddag och sen fest hemma i min lägenhet och vi trängdes väll en 45-50 personer hemma hos mig, men finns det hjärt rum.... ja ni kan resten :)

Det var jätte trevligt och jag hade hur roligt som helst här kommer lite bilder från kvällen
2010/01/05


    
Jag och stina                        middagen            mingel
Godnatt
E


Virginia Tech Massakern 16 april 2007

Jag såg just en dokumentär om Virginia Tech massakern på tv4.
Känndes så konstigt att se bilder från en skola jag varit på och ett campus som jag hängde på ofta.
Jag picknickade med kompisarna på gräsmattorna utanför byggnaden där Cho Seung-huis dödade 32 människor  bara 4 månader innan jag kom till Virginia och Blacksburg.


Cho Seung-huis


Min Virginia Tech sweatshirt ligger förtillfället på golvet ( mitt rum är inte så städat för tillfället) och jag känner att jag måste ta upp den och hänga den i garderoben, att låta den tröjan som jag köpte i lobbyn på Virginia Tech i november 2007 ligga på golvet är inte ett bra sätt att hedra de som dog under skjutningen.....

så nu hänger den i min garderob.

Jag kom till Virginia Blacksburg som 17årig utbytesstudent i augusti 2007. Det fanns då ett minnesmonument tillängat offrena upprättat på Virginia Tech campus, jag fick tårar i ögonen när jag sod där och läste namnen på alla de människor som avlidit på grund av 23åriga Cho Seung-huis ilska, ensamhet och psykiska sjukdom.

Han var faktiskt sjuk, han hade en alternativ personligeghet kallad "frågetecknet" som han sa var hans "tvillingbror" och bodde på 7e våningen i rum 666 i studentbostaden, men det fans bara 5 våningar på huset....
Han vad sjuk och det äckligaste tycker jag är att alla vi kan bli lika sjuka! Men vad är det då som gör att vissa psykiskt sjuka människor skjuter 32 människor till döds medans de flesta är ofarliga?

Samtidigt var min tid i Blacksburg så lycklig att jag knappt märkte av sorgen som fortfarande bäddade över staden som en tät dimma. Såg jag den inte eller ville jag bara inte se?

jag hade sett nyhetssändningar om massakern innan jag kom dit och visste självklart vad som hade hänt, men när jag nu såg dokumentären efter att ha varit där blev allting mycket verkligare för mig.
Jag såg nu folk i panik, polisstyrkor på de gatorna jag promenerat, på de trappsteg jag tagit mig upp för och i de lokaler jag varit i. Hur kan människan vara så ond? Jag förstår inte.




minnesstund för de avlidna utanför ingången till den flygeln allt det hemska hände i

Godnatt
E


sex and the city- Carrie "are we romantically challenged or simply just sluts?

Vi lever alla vår egen version av sex and the city.
 Vi shoppar, träffar killar/ tjejer, ungås med våra vänner och möter livets upp och nedgångar.
Det kanske inte alltid är lika händelserikt och dramatiskt som tv-sex and the city, och andra gånger kanske det är mycket mera drama vi våra liv än i Carrie och brudarnas.
Men vi lever ändå det "riktiga" sex and the city, åt minstånde är mitt liv likt på många sätt.


Många saker Carrie säger i serien brukar jag och mina girls snacka om och diskutera efteråt, som det här pratade vi till exempel om igår- are we romantically challenged or simply just sluts?

vi brudar får ju lätt slamprykten om vi inte är försiktiga, vilket jag finner lite konstigt...
Har man inte rätt till närhet om man är singel ? Skall man inte få göra vad man vill, när man vill och med vem man vill då ? är det inte lite det som e meningen med att vara singeltjej ?

Jag säger inte att man måste ha "kiosken öppen" hela tiden och för vem som helst, men vi är ändå vuxna människor som har behov av närhet och fysisk kontakt och det förändras ju inte bara för att man är singel.
Att man inte är i något förhållande betyder inte att man inte kan ha kul för det ;) 

kanske är vi både romantically challenged och lite sluts, men så länge man mår bra, och gör det man själv VILL så blir det bara glada och roliga avsnitt i det vardagliga sex and the city livet.

so long
E

första dagen i skolan

Första skoldagen var inte så farlig som jag hade trott, var kul å träffa alla klasskompisar igen och jag hade bara en lektion idag så det var lugnt.
När jag kom hem så hängde jag lite med bästisen stina, och idag betalade och bokade hon och hennes pojkvän resan PÅ RIKTIGT. De åker på söndag men inte till kanarieöarna som planerat utan till Egypten! De nöjde sig inte med kanarieöarnas 23 grader utan ville hellre till egypten och 30 grades hetta och sol :) who can blame them :P

Imorrn ska jag repa med bandet inför en extra föreställning av vår Michael Jackson hyllningskonsert som vi kommer ha på musikens hus den 1/2 kom och titta!!!! Det kommer bjudas på en jäkla show :)
Jag älskar att vara med bandet! Alla är så sjukt duktiga och vi har hur roligt som helst tillsammans  + att jag får göra det jag gör bäst och helst- SJUNGA!

Michael Jackson tribute INVINCIBLE 1 februari MUSIKENS HUS kom och kolla


godnatt
E


skola imorrn

Hejsan Imorrn börjar skolan igen :(
Jag har världens bästa klass men skolan är ändå inte mitt favvoställe om man säger så.
Det finns så mycket roligare saker att göra här i världen än att sitta inlåst i ett klassrum hela dagarna, som att jobba, träffa vänner, sjunga och bara ligga i sängen och dra.

Det här är ett jobbigt stadium i mitt liv, eftersom att jag var i USA i 2an som utbytesstudent så hamnade jag liksom ett år "efter". Alla mina kompisar jobbar eller reser just nu och jag är kvar i klassrummet......
vad ska jag göra får att få tillbaka kännslan av att vilja gå till skolan  ?

missförstå mig rätt, mina betyg är bra och jag gör det som skall göras fast även jag kanske inte har så stor lust med att ta i tu med allt skolarbete, men jag brukade tycka att det var roligt en gång i tiden...

var precis hemma hos bästa kompisen Stina och kollade på spårlöst med henne och Danny ( stinas pojkvän)
och dom berättade att dom ska till kanarieöarna på måndag!!! De kom på att dom inte orkade med all snö och det kalla vädret, idag eftermiddag så dom bokade helt enkelt en resa till solen !
tän om jag kunnat följa med ?! men nej..... jag har skola!
hur gör alla för att vara peppade inför en till termin att kalla klassrum och hårda lärare?

kanarieöarna VS lundellska skolan

 

VS


 

godnatt
E

fame the movie

Jag såg precis den nya fame filmen, och måste säga att det är en av mina nya favoriter!
Jag grät till och från genom hela filmen, både lyckliga och sorgsna tårar.
 
Men jag kom precis på en sak! Jag kan göra vad fan jag vill med mitt liv!
Jag har det som krävs för att make it in the music business! Jag kom precis på det, jag har en förjävligt bra jäkla röst! Har hört många olika personer säga det många gånger, men jag har nog inte riktigt trott på det förrens nu.

jag är inte dum det kommer inte bli lätt,
men jag måste ta till och följa fame mottot: Dream it Earn it Live it!

haha jag vt lite geekvarning där men d e ju sant.!

Nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv.

Jag kan göra fan vad jag vill ! och det kan du med !

jag vet vad jag vill! vet du ?

skit i allt och go after your dream! hardcore!
nu kör vi!!

godnatt!
E



killar killar killar

Hejsan för en liten stund sen kom jag hem från att sovit över hos en tjejkompis efter en samba-kväll på saluhallen.
Väl inne på Saluhallen igår kväll så, gick jag och mina 2 tjejkompisar direkt till RnB dansgolvet och röjde loss och hade grymmt roligt tills..... jag vrider huvudet mot baren och får syn på en viss kille, vi kallar honom för mr X. 
Jag har träffat mrX ett litet tag nu (ca 2 veckor)

Jag viskade till tjejerna att kolla i baren så de skulle se vem jag pratat om ett tag nu, sen fortsatte vi att dansa jag kanske shakeade i lite hårdare än minuten innan jag såg honom, men bestämde mig för att fortsätta dansa och låssas som om jag inte sett honom.( vad e de med oss tjejer och att vi ska SPELA svårfångade hela tiden?)

haha hur som helst en hel del dans, drinkar och några ciggaretter senare, ser jag honom i baren på övervåningen stå och prata med en annan tjej.
Innan jag vet ordet av bjuder han henne på en drink och hon lägger armen om honom!
( jag kanske spelade lite väl svårfångad där)

jag blir flyförbannad eller kanske mer irriterad men kan ändå inte slita blicken ifrån dom( och så börjar jag leka spion) utåt dansar jag och har ut kul som helst med detta är bara en charad för att döja min verkliga agenda ( att kolla vad fan han håller på med).
och därmed var kvällen förstörd! jag vakade över mr X och hans drinkbrud hela jävla kvällen!

efter ett tag fick min ena väninna syn på ett span och försvann spårlöst iväg, medan jag och min andra väninna fortsatte dansa och "ha kul".
Helt plöttsligt kommer min andra väninnas fling och är lite för närgången enligt henne , så vi gick helt enkel hem.

Väl hemma i sängen hos väninna 2 kommer jag på en sak. Fy fan vad vi tjejer är hjärntvättade igentligen! allt handlar om killar. Till och med när vi tror att vi har kontrollen och att bollen är på vår spelhalva har vi fel fel fel.

 Ta bara det här som exempel : Jag ligger i sängen och säger: hur fan kan han stöta på en annan tjej rak framför ögonen på mig?,
väninna 2 säger om sin fling: asså han är ju söt och så men så fort jag träffar honom är han bara så sjuuuukt irriterande! väninna 1 ringer efter ett litet tag och säger om sitt ragg: guuuudddd vad ska jag göra jag vill träffa honom men ändå inte?! nått i den stilen iaf ( det var väninna 1 som snackade med henne)

Hur många % av all världens tjejsnack handlar inte om killar?!
Hur kan han gjöra så!
Vad e han ute efter igentligen?
Jag fattar inte hur han tänker ?!

Jag tycker att det är dags att "turn the tables! tjejer nu e d vår tur att bestämma spelreglerna!
                             


                                               

ElsaWiström



Japp nur har du halkat in på min blogg och mitt första blogginlägg.
välkommen till chokladcupcakes.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0