1 vecka till london

idag har det varit en riktig mysdag,
vaknade vid 12 tiden av att stina kom in i mitt rum och väckte mig, efter det gick jag stina och daney ner på stan och käkade på cupido.
Sedan blev det en runda för mig och stina på stan för att göra lite ärenden, och sedan blev det hemgång, jag passade på att ta lite kort på det vackra vädret vi har just nu.
jag älskar snö, och nu är det inte för kallt heller.
Me love sweden right now !
det är är utanför min dörr, vackert!
nu är det en vecka kvar till London och shopping och goa människor
let the countdown begin

dags för en clean slate

det underbara med att vara ledig.
Vaknade vid halv 2 i dag, helt utvilad. Gick upp och gjorde fruktsallad och fattiga riddare till brunch och avslutade brunchen med en cigg och en kopp te ute på trappan.
Nu sitter jag och bränner över lite musik på skivor, så att mitt musikprogram ska kunna jobba lite snabbare och sedan kommer resten av dagen gå åt till att fortsätta jobba på demoskivan.
Kvällen däremot, ska jag spendera med Stina och gravvina (som gravöl) över att jag gått å blivit singel.
Hände igår, eftersom jag åker tillbaka till London på obestämd tid och sam har så fullt upp med plugg och annat och att jag faktiskt känt att mina känslor svalnat drastiskt sen jag kom hem från London så tog jag beslutet att det var bäst att jag och Sam går skilda vägar från och med nu.
Vi har haft en underbar tid tillsammans och jag kommer alltid att fortsätta älska honom i viss mån, men nu är det dags att gå vidare. London och en clean slate.
nej nu måste jag fortsätta
/E

min älskling johan fyllde 18 igår <3

födelsedagsfika med familjen
min bebis johan 18 år

människan är konstig

människor är som människor är antar jag, vilket ibland e lite tråkigt, eller kanske mer av en besvikelse.
När man gör nått för nån annan tackar de inte alltid, de kanske rent av inte ens lägger märket till att man gör dem en tjänst eller försöker bry sig om dem.
Människans, vanemönster är något som irriterar mig, man kan säga till sig själv 100 gånger att man inte ska göra samma sak igen, eller att man ska lära från ett misstag, men oftast upprepar man samma sak igen.
Det är en vana och vissa av vanor ovanor, för vissa människor sånna som jag är en ovana att lägga näsan i blöt, i bland av nyfikenhet, men de flesta gånger för att man försöker hjälpa eller skydda någon, haha men som sånna som jag vet blir det ofta tvärt om eller iaf, mycket drama.
de 3 senaste gångerna jag varit ute har jag omgivits av drama, förra fredagen var det jag och pojkvännen som bråkade på bj, i torsdags var det 2 tjejkompisar till mig som fightades på stocken och jag stod mitt emellan och försökte få stopp på det hela, och igår på saluhallen var det, jag och ett svin till kille (som jag brukade se som en vän, men det var ganska länge sen).
Jag åker ju tillbaka till london om 9 dagar och I CANT WAIT!
det som kommer suga är att lämna min familj, spec min lillebror (fyllde 18 igår by the way) och mina dramafria vänner, spec stina.
men i London kan man iaf gå ut utan att det ska bli drama var enda gång, man kan strosa runt och kolla på staden och bara gå utan att egentligen veta var man är på väg, utan att bli uttråkad.
Jag har några av mina finaste och bästa vänner i london, Nkki (syrran från familjen jag jobbade för) är helt underbar, Elin som jag kommer bo med, är en riktig glädjespridare (värmländskan skadar inte heller)
matthias, är helt underbar, Linda är den sjukaste tjejen jag nånsin stött på eller hört talas om.
det är konstigt hur man kan känna sig så bekväm med folk man egentligen inte känner SÅ PASS bra, och hur man kan känna sig hemma i ett land man egentligen inte på i.
ja människan är konstigt och inte allraminst jag, det är det jag kommit fram till idag.
/E

RSS 2.0