guidebook till att få den perfekta mannen

En guidebook till att få den perfekta mannen, finns det nån sådan? några oskrivna regler man ska följa? nån speciell kod man ska kunna? eller ett speciellt sätt man ska bete sig på ? 
  
Vi tjejer tror ju oss ha nån sorts uppfattning om vad man och hur man ska göra.... tex att spela svårfångade och inte ha sex på första "daten"mm. But it often backfires on us....

så vad/hur ska man egentligen göra och vad ska man gå efter och följa så man vet att man gör rätt. Jag har mycket erfarenhet av killar( och vad som kan gå fel) men jag tycks aldrig riktigt få kläm på hur man ska göra för att få det rätt liksom...... man brukar ju säga att man lär av sina misstag... men hur ?! och vad?!

Har en väninna(Stina) som är något av en expert på det här området, hon har nämligen alltid pojkvän(och har haft ända sen vi var små) och lyckas alltid hålla förhållandena långa och stabila. (hon är den jag alltid ber om råd gällande killar, och hon kan även få skicka iväg något sms till nån dude när jag inte vet vad jag ska skriva)

Jag frågade henne helt enkelt vad hennes hemlighet är, vad är nyckeln till att "fånga" en kille och få honom att stanna kvar......

så här löd hennes svar:(det är hon som skriver
För det första; var dig själv! what so ever.. var dig själv... oavsett om det är någonting som enligt alla andra verkar "fel" eller pinsamt så var alltid dig själv.

Ta ingen skit... att från första början välja hur ett förhållande ska se ut är jätte viktigt... att visa vad du står för och vad du förväntar dig är viktigt så slipper du trubbel senare i förhållandet.

Att säga till om vad du känner och varför du känner som du gör, och förklara att oavsett vad han tycker så är det den personen du är och det är någonting han får acceptera. Alltså att stå för den du är.

Att sedan bjuda på sig själv och att visa redan från början att ni kommer ha kul tillsammans och att han kommer slappna av och bjuda på sig själv han också utan några bitchiga kommentarer eller tillrättavisande om hur vidare en kille "ska" vara... inte för att vara elak men ni tjejer som håller tyglar på hur en kille ska vara och hur han ska se ut har det jobbigt... att älska är att älska någon för den han är och inte för hur alla andra vill att han ska vara.

Så... slutsatsen är att trivas med sig själv och att alltid alltid alltid stå för vem du är och vad du tycker... för att oavsett vad folk ser utifrån så vet ingen vad som sker i ditt förhållande bakom stänga dörrar... tänk dig för innan du dömer din egen pojkvän för andas skull... so long bitches / S!


Med dom orden säger jag godnatt
/ E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0