Shottar-geléhallon, gräddkola, turkisk peppar, en extra stark turkisk peppar, perskia, viol, citron/lime, blå fiskar, jordgubb och kiwi.

Nu sitter jag i sängen med min käre laptop i knät.
Jag har precis varit på friskis med Anna Selander och sprungit lite på löpbandet, och efter det gjorde vi lite fys, mage, armar och ben :) det är nice att träna på kvällen och bara komma hem direkt efteråt och lägga sig i sängen!

Idag har jag Stina och Daney fixat massor inför valborg, vi har:
tagit fram all rekvisita till 5kampen, vi har blandat alla shottar, vi har kollat upp hur många stolar och bord som behövs och hur många vi har, vi har lånat skålar och brickor av min fekjgudmor Kajsa som by the way är en ängel sänd från ovan!mm
måse bara berätta vad vi ska ha för shottar!
De här smakerna kommer vi ha :
Geléhallon, gräddkola, turkisk peppar, en extra stark turkisk peppar, perskia, viol, citron/lime, blå fiskar, jordgubb och kiwi.
fhakhakakkkkk

Imorrn är det skola som gäller sen rep med skrapanbandet inför vår konsert den 21/5 på musikens hus.
Efter det ska jag hem och fixa med det sista inför valborg, och vid halv åtta kommer Emilia och hämtar upp mig med bilen. Då är det hem till hennes fars lägenhet för förkrök som gäller. Sedan är det dags för årets FÖRSTA stundenskiva nämligen en av mina bästa vänner Madeleine Sheikhs skiva. Temat är "så här kommer du aldrig se mig igen" jag skall gå som hippi tror jag då det är väldigt långt från hur jag vanligvis ser ut :)

Jag ska verkligen försöka att inte dricka för mycket eller parta för hårt imorrn då jag är en av de människor som ALLTID oavsett hur mycket/lite jag druckigt blir fruktansvärt bakfull dagen efter. Jag kan vara bakfull ända tills det att jag går och lägger mig kvällen därpå, jag har alltid sprängande huvudvärk och mår alltid illa som ett svin.
Imorrn ska jag sova hos stina efter det att jag kommit hem från maddes skiva, jag kommer aldrig att komma upp så pass tidigt som jag måste gå upp på valborgsmorgonen annars... Jag behöver en Stina som väcker mig, jag har sagt att hon får använda alla tänkbara medel för att väcka mig så vi får väll se hur min väckning kommer att gå till :)

Nu är det ett avsnitt av greys anatomy som gäller och efter det kommer jag sova som en stock är sjukt trött efter allt plugg och tränande :)
pusselipuss
/E

boys boys boys yall r makin my life RETARD

plugg plugg plugg jag har sååå mycket just nu att jag tror att jag kommer smälla av!
Jag har inte varit i skolan sen i onsdags för att bara vara hemma och pluggat!
Det som fuckar mitt liv är att jag ska tenta av hela samhällskunskaps kursen om drygt en vecka.
Jag gick ju natur första året på gymnasiet och sedan åkte jag till USA och blev lat och bytte till sam i 2an när jag kom hem... Så jag har aldrig haft nån samhällskunskap.... Det enda problemet är ju att man inte kan ta studenten från en samhällsvetenskapligt program utan att ha läst samhällskunskap!! Så nu har jag verkligen skola upp över öronen!

Jag kommer inte ha något liv alls den här veckan, förrens fredag då det är VALBORG!!!
Är sjukt taggad jag och brudarna och våra lumpengrabbs kommer röja fett!Kommer bli grymmmmmt!

Jag funderar på om jag kanske ska till att söka idol när d kommer till stockholm bara för kul liksom :) alltid skoj och gå på auditions + att se alla bloopers i kön!!!! men har ingen aning om vad jag ska sjunga än...
så får se om jag kommer på nått bra annars får d bli en annan gång.

Valborg är tradition för mig och min puppylove kille att ses haha eller iaf att försöka ses men vet inte hur det kommer bli i år.... Kan väll inte säga att jag är as taggad efter allt drama, men kan inte säga att jag skulle kunna avstå om han hörde av sig heller! Det är svårt det där.... Boys boys boys yall r makin my life RETARD!!!!
apropå retard OM NI INTE SETT BAKSMÄLLAN SEEEEEE DEEEEEENNNNN
roligaste filmen som gjorts efter white chicks!

dags för ett avsnitt av taking the stage och sen sängen
pusselipuss
/E


friiiiiiidy

hello
idag var jag hemma från skolan för att plugga, jag har så mycket i skolan just nu att jag inte ens hinner med mina lektioner... det SUGER
Efter pluggandet var jag på sångpedagogik och efter det lunchade jag med stina. Sen gick jag och stina hem till kajsa och chillade. Nu har jag precis kommit hem från katalin, jag var och kollade på eric bibb med mamma och pappa, det var hur bra som helst!!!!!
Nu sitter jag här med sofie och stina och dricker lite vin :)

Imorrn har jag inget rep med patrizia bandet då de spelar in piano och sax på demoskivan....
så imorrn är det afrodans med stina som gäller och sen inga plaer får se om vi ses ute !
fbmasbfak


so long
/E


en sjöman älskar havets våg

Idag var jag Stina och Daney och åkte åbt :) (eckerölinjen)
jag gick upp 06.30 imorse!! ni som känner mig vet att jag verkligen INTE är någon morgonmänniska.
Vi klev på bussen vid 8a och var på båten 10, och nu har jag precis kommit hem JAG ÄR DÖD!
Men värt blev det, för vi har nu köpt all dricka till valborg och champangefrukosten vilket känns jätte bra.
Igår var vi på ÖB och WILLYS och handlade alla torrvaror + plastartiklad och sopsäckar.
så det mesta är gjort tack och lov!

Imorrn ska jag på en dansuppvinsning min käre vän madeleine satt ihop tillsammans med sin kompis som projektarbete ska bli jätte roligt :)
Madde koreograferade min senaste konsert (en hyllningskonsert till michael jackson) och hon är SKIT duktigt på att koreografera samt att lära ut saker så att man förstår.

Min studentskiva närmar sig nu, den är den 9e maj på BJ,
om ni inte köpt biljetter så gör det NU! det finns inte många kvar så PASSA PÅÅÅÅÅÅ
Det kommer att bli den skönaste skivan off all times (trust me )
klassis
en bild på mina kära klasskompisar
toodles
/E

stina såg ringen för första gången i går

Helgen har varit awsome!
I fredags åkte jag ner till replokalen vid 23.30 och repade med bandet, jammade lite, drack och hade roligt :)
Lördagen gick åt till att åka bil med stina och daney för att sedan gå på kören 4a vindars konsert ( där min och stinas mamma sjunger) Min mamma var inte med på just den här konserten då hon var på bal och firade sin brors 50 årsdag på djursholms slott. Efter det att konserten var slut drog jag stina och daney hem till mig och åt lite chips och dipp och började kolla på sagan om ringen (som stina aldrig sett) men efter ca 1.5 h vid klockan 24 var så så trötta att vi bestämde oss för att gå å lägga oss.
Idag har jaga  sovit som en stock fram till för en timme sen. Jag har städat lägenheten lite och lagat frukost, 2 kokta ägg, hallon smoothie (vanilj yougurt och frusna hallon) och honungs melon blev det idag :) MUMMMS

Nu ska jag över till stina och dricka lite kaffe i solen och sen blir det plugga och möblera om mitt rum

so long /E

champange, jordgubbar och lumpenkillar.

Nu sitter jag i skolan och har 1 timmes hål innan jag ska börja repa inför konserten på musikenshus med bandet.
Jag känner mig sjukt stressad! Det känns verkligen som att vi precis kommit igång och repa och konserten är redan 21/5!
Men men vill man så går det, men det kommer krävas jävligt mycket av oss alla för att göra en bra konsert på så lite tid. Hoppas att det går bra på repet idag så att man får lite nytt hopp!

En nära vän till mig höll nydligen på med en av sina killkompisar, de hade inte sex men nästintill då en "olycka" skedde.
Det var blod över allt och det kom inte från henne, utan honom.... (strängen gick av)
Jag har flera kompisar som varit med om detta, men inte som igentligen bara är kompis med killen i fråga, så fort jag ser honom, (det är en av mina killkompisar också) är detta allt jag tänker på! jag ser dem framför mig och hur allt blir blodigt, och kan inte sluta skratta för mig själv...
det är bara en kul grej, en av många misslyckade sexhistorier!
thats why i love my girlfriends alla har så mycket roliga saker att berätta hela tiden och ingen spar på detaljerna!
bättre än sex and the city och gossipgirl tillsammans!
Mina vänner rockar!

Sista april närmar sig och först på dagordningen står champange frukost hos mig, med stina becca vick anna amanda daney(stinas PV) och hans lumpenkompisar.
Igår var jag stina och daney på ÖB för att kolla vad allt kostar och så....

I år har vi gjort som så att alla betalar en viss summa pengar till oss så fixar vi all mat + skumpa och shots till frukosten, vilket alla verkar tycka är ett bra system. TIPPPS för er andra valborgsvärdinnor/värdar att tänka på.
Vi kommer ha:
Jordgubbar doppade i choklad, melon, baguette, pastasallad, potatissallad, kyckling, skinka, ost vanlig + brie
skumpa, 8a olika shottar, cider och öl på våran frukost.

vi har planerat massor av lekar för att göra fukosten till något mer än bara mat och krök, och jag är så taggad att jag inte ens vet  var jag ska ta vägen, måtte det bara bli BRAAA väder.

Nu är det plugg som gäller
/E

real stuff

Hejsan alla jag ber om ursäkt över att jag ligger efter i bloggandet men min kära laptop är på lagning, så just nu sitter jag vid datorn inne i mamma och pappas rum.
 Jag brukar alltid blogga innan jag ska gå å lägga mig, och nu har jag ingen dator att göra det från... Thats why...

Hur som helst.. vad har hänt sen sist, hm...
Skolan har ju börjat, vilket faktiskt känns ganska skönt, ju snabbare skolan börjar ju kortare tid är det till studenten!
Våren är här, det är människor på bryggan, i stan, ja överallt!
Underbart att se så många glada vackra och vårklädda människor våga sig ut vinteridet!
Våren är här, och sommaren är inte långt borta, den 4e juni är inte heller långt borta, och alla vet vad det är för dag!
STUDENTEN

Studenten studenten studente....
Min klass skiva är söndagen den 9e maj på Birger Jarl, vi kommer ha film som tema för skiva, och det kommer vara smockat med folk då ingen annan klass i Uppsala har skiva den dagen. Kom och festa med stans skönaste brud(jag;)) och klass!

Jag har varit skivansvarig för min klass skiva, med bokningar och indrivning av pengar och distribuering av biljetter och så vidare. Det är inte lätt och det är sjukt mycket jobb så eloge till alla som tagit på sig det ansvaren där ute. Det har varit mycket tjaffs kring våran och många andra klassers skiva, vilket inte är så konstigt igentligen med tanke på att alla vill att ens skiva ska vara DEN BÄSTA och den ligger alla varmt om hjärtat, och alla tycker att deras idéer är de bästa och gör allt vad de kan för att få igenom sina idéer... MEN man får inte glömma att skivan är klassens gemensamma och att det är till för att fira att man som klass tar studenten, och har "klarat av" flera års hård skolgång.
Jag är så sjukt taggad på våran skiva, min klass är underbar och det kommer våran skiva också att bli!

det har hänt så mycket på de dagar jag inte bloggat nu att jag inte ens vet var jag ska börja så det här inlägget får helt enkelt bli ett introduktions inlägg för vårens bloggandet, och bloggandet som student i sommar.
Då kommer de riktiga händelserna! Jag kommer om det blir som tänkt flytta till Atlanta USA i januari, och innan dess göra massor av roliga saker här hemma i sverige och europa, ex träffa min Tyska "boyfriend" som jag träffade i USA för 2007, som jag bara sedan sommaren 2008 har pratat med i telefon.

nu får jag sluta innan detta inlägg av igentligen ingenting blir för långt.
hörs imorrn
/E

killarna vi dejtar är dumma i huvudet

kvällen igår var en chill/mys kväll med brudarna.
Hemma hos stina diskuterade jag stina och hennes pojkvän hur man kan göra för att krydda till tillvaron i ett förhållande. Något som stina får gästblogga om vid senare tillfälle.

När vick och anna kom till mig så diskuterade vi massa olika saker.
Bla. Varför så många flörtar bara rinner ut i sanden efter ett tag, att det kanske aldrig fans nån gnista där överhuvudtaget men att man vill att det ska funka så in i bomben att man hittar på denna gnista själv, men man kan inte lura kärlek, antingen finns det eller så finns det inte....

Vi kom som vanligt fram till att killarna vi dejtar är dumma i huvet, och att vi e helt oskyldiga till att det inte blir något mer seriöst i slutänden....
Vi kom fram till att alla killar som inte vill ha oss e svin och alla killar vi inte vill ha också är svin.
SÅ vi kom fram till att det är bäst och vara singel så länge det går... dvs, tills DRÖÖÖMMMKILLEN
står mitt framför en och friar, då kanske man ska överväga att lämna singel livet bakom sig och settle down.

Men vad skulle våra ungdomsår vara utan lovelife drama?! det är i mitt tycke det som kryddar till min tillvaro iaf,
Jag tycker det är hur kul som helst att dejta, och spänningen i och med det, visst kanske inte alltid är jätte skoj när det crash n burn, men det hör liksom lite till att det inte funkar alla gånger.
Ikväll är det Sofie och jag som ska umgås, och sedan blir det till att möta upp anna vick och becca för att dra en kväll på saluhallen om det blir som tänkt!

so long
/E


ladies and gentlemen

hello ladies and gentlemen
Idag har varit en soft dag, vaknade vid 13.30 och städade lägenheten
klockan 17.00 vad det spinning som gällde och efter spinningen körde jag och Stina lite armar mage och ben på gymmet.

Nu har jag ätit middag (revbensspjäll) MUMMMS
och och precis lekt färdigt i studion för idag, nu är det hem till stina som gäller för att dricka lite rosé innan victoria och anna kommer hit för att hänga:)

Imorrn är det inget rep med patrizia bandet så jag har sovmorgon !
utan imorrn är det till odinsborg och söka jobb som gäller, och sedan till friskis och dansa afrodans med stina :)
kommer bli härligt!

CYA
/E

life is wonderful

hello
idag har jag varit och spinnat, och nu är jag hemma hos calle och ska partya lite här.
Idag finns det mycket att fira!
Min gudmor har nämligen fått en dotter! klockan 01.30 idag kom världens sötaste lilla flicka (min gudsyster) till världen! + att Amanda har fått jobb (avundsjuk) och att livet helt enkelt leker!
så ikväll är det party som gäller och jag går runt och skryter för alla med bilden på världens sötaste gudsyster!
LIFE IS WONDERFUL
/E

she keeps getting in my way!

igår var en underbar och skitdålig dag på samma gång.....
Att det här med att killar blåser än, är jag en en gång ett exempel, och den här gången var det vaktiskt någon jag tycker om! och tyckt om länge!
Han gjorde som sagt i förra inlägget igentligen inget dumt, han myttade bara lite om ganska mycket....

Det som irriterar mig är att han e så jävla mysigt! har alltid varit och kommer alltid vara, och han har aldrig gjort nått mot mig ever förut........
Jag skickade ett medelande till honom igår, där jag sa att jag inte var sur eller nått utan att jag bara undrade varför han känner att han behöver mytta om saker inför mig.... och att jag tyckte det var jävligt inödigt....
tror ni han svara..... NEJ....

Här är det som är konstigt, vi har ju har våra flörter genom åren och så men den här gången var det HAN som började skriva till mig (på facebook), och efter några medelanden frågade han om vi kunde mötas upp ute(krogen) jag sa visst! och gav honom mitt mya nummer....

Sen dess är det han som varit på!, han har varit världens sötaste och skrivit god morgon direkt när han vaknat, och skrivit hela dagarna igenom, om jag inte svarat på 10 min så fick jag alltid ett hej vad gör du? fast han frågat det för 10 min sen.. han skrev alltid godnatt och skickade världens skevaste sms haha 

Och nu HELT PLÖTSLIGT NADA!!!
och tro inte att det var sex han var ute efter, dom sortens blåsningar har jag lärt mig att inte gå på...
Denna puppylove kille och jag (L) har ALDRIG haft sex, inte ens i närheten....
så jag fattar inte vad han VAR ute efter, inte sex, inte kärlek, omväxlande sällskap?!

Återigen ett väldigt upplyftande inlägg om killar som blåst mig I KNOW
MN man måste ju blogga om real stuff
/E 

efterfest,mytomani och konsert

Helgen har varit en av de bästa på länge!
Lördagen på Saluhallen var dunder, och efter drog jag en efterfest hemma hos mig som var as nice
The last party people drog vid halv 7 på söndagmorgonen, då jag vick och stina gick och la oss.
Klockan 12.00 ringde klockan och det var då dags att gå upp äta frukost och sedan åka iväg till replokalen och repa med patrizia bandet inför konserten 21.30 på söndagen på Strand i stockholm.

Konserten gick bra och det var hur roligt som helst att gigga på strand, publiken var hur nice som helst!
Efter oss körde Cleo och syster sol som röjde gärnet på scen! GRYMMA

Vaknade för en timme sen, och fick repa på lite fakta om en viss gammal flamma som jag börjat chitchatta med igen. Visade sig att typ allt han sagt på senare tid var från fablernas värld och därmed osanna....
Konstiga är att jag faktiskt inte bryr mig, eftersom de lögnerna han drog inte har nån betydelse i det stora hela.
Har kännt denne flamma väldigt länge, och kommer alltid týcka om honom jätte mycket som vän, men ´något mer än det kommer nog aldrig växa fram. Iaf inte så länge han sitter ihop med en halva jag kanske inte älskar mest i hela världen. Men han är underbar, rolig och snäll och ni vet ju vad gammla flammor kan göra med en, de tar tillbaka en till dedär puppy love statiet man var i när man jag 14 liksom, men viktigt att komma ihåg är att man faktiskt inte är 14 längre utan har blivit vuxen. Så vad gör lite motomani, när det bara gäller ett idylliskt puppy love sinnesstadie?

alltid lika roligt att festa med lillebror
djakjak

No hard feelings L
/E

Jag och Vick V,S toalettkärring (45+)

Birger Jarl var as roligt :)
efter lite för mycket dricka och lite dregg gick jag med Adde, Ludde och basketgrabbarna till Max och käkade (mums)  var as trevligt att träffa adde som jag inte träffat på 1000 år och som har varit lite stiff på sistonde :P
och Ludde och alltid är världens gulligaste och snällaste och mysigaste kille <3

Efter lite max mat bar det hemmåt för mig och R (gammal flamma)
låg och snackade om allt och inget tills vi somnade, riktigt mysigt faktiskt.
Igår vaknade jag vid 16.30 då det var dags att hoppa in i duschen och dressa up eftersom gästerna till påskmiddagen kom 17.00.
Middagen var hur trevlig som helst ! och vid 21.30 drog jag hem till Stina en snabbis på en cigg (påskcigg) jag har igentligen slutat, och lite snack :) trevlans
sen bar det hem till sängen

Dagens agenda ser ut så här :
11.20 systembolaget
12.00 hemma
12.15 blir hämtad för att repa med patrizia bandet
20.00 hemfärd från replokalen
20.00 Victoria kommer hit (är ensam hemma)
21/22. R kommer förhoppningsvis hit, med nån polare och joinar mej och Vick på chillkväll
23.30 Saluhallen (kanske)

haha juste jag och Vick började bråka med en ragata till kvinna (45+) vid toaletterna på bj,
Jag höll på att kissa på mig (due 2 drinkin 2 much)
och när toan blev ledig kastade jag mig in, denna ragata till kvinna blev grymmmt sur eftersom hon stått i kö länge enligt henne sj och satte foten i dörren så att vick inte kunde stänga,
nöden har ingen jag.. så jag satte mig och kissade medan de bråkade om vem som var först, hon sa att hon dejtade ägaren till bj och att hon skulle få oss utkastade om vi inte bad och ursäkt. vår ursäkt blev att kalla henne jävla kärring (båda 2) och sedan gick vi :P

jävla kväll AS ROLIGT
ni som inte var där missade nått!
/E

torsdag torsdag torsdag

torsdag torsdag torsdag!
Nu sitter jag i skolan på en internationell ekonomilektion, och snart bär det av till gymmet för att köra styrka och kondition med Sally och Stina.

Ikväll ska jag käka middag hemma hos Jesper Sigg med brudarna och några boys från klassen.
kyckling och klyftpotatis står på menyn och efter middagen är det BJ springparty som gäller :)
Amanda är just nu på uppkörning och hoppas verkligen att hon klarar det galant!!!!!! Vilket jag vet att hon kommer göra!

ses på BJ
/E

RSS 2.0