då var det söndag

högheten över at jag sjungit med Angie stone har ännu inte lagt sig och i dagens UNT finns artikeln från det!

Igår sov jag till tre på eftermiddagen gick sedan upp till kajsa och skvallrade lite, sen bar det hem till stina vi tog en cigg och pratade om fredagen.
Vid åtta tiden kom Victoria och Anna till min lägenhet på lite förfest och vi lekte lite i studion och spelade in Ben E.Kings stand by me. Anna och Vic var som barn i en godisaffär och jag tyckte också att det var riktigt roligt att spela in dem!

Efter ca 100 omtagningar i studion bar det av till Saluhallen.
Det var sommartema och anna och vic satsade stenhårt med hjärtformade solbrillor.
När vi skulle ta en taxi hemmåt kom en kille fram till mig och frågade om det var jag som sjöng på Angie konserten och jag sa att det var det han vad jätte gullig och sa att det var grymmt bra och bla bla bla (sånt värmer så JÄVLA mycket)
Kvällen avslutades med en LITEN efterfest hos mig med Stina Gustav och Sasha + kajsa (ett litet tag) och lite för mycket alkohol. Vi deckade i kanon vid 7 tiden och jag sov till fyra idag. Då hade alla mina gäster gått hemmåt och det var dags för mig att börja städa.

Vick och anna
 
                              vick och jag

Lovisa och jag

Nu är det söndag och imorrn börjar skolan igen.....
men men man kan ju inte glida genom en uppförsbacke
/E
 

jag sjöng på ANGIE STONE konserten

Gårdagen var den BÄSTA EVER!!!!!!!!!!!
Konserten var hur grymmmm som helst, och angie stone hur underbar som helst.

Efter några grymma låtar sjunger hon The makings of you- en  Curtis Mayfields låt, och ber efter ett tag någon i publiken att sjunga, denna någon blev JAG!

Jag sjöng och hennes ögon blev stora som bowlingklot när hon hörde att jag faktiskt kunde sjunga.
Hon bad mig sjunga mera och tillslut sjönga jag frasen jag fått 4 eller 5 gånger!

Hon bad mig vända mig mot publiken och låta dom se mig, jag vände mig om och möttes att jubel och stående ovationer!
världens bästa kännsla!!!!!!!!!!


Efter flera underbara låtar och en orgasmliknande njutningskännsla var konserten slut och Angie och alla ur publiken gick ut i lobbyn för att för hennes del signa autografer och ta kort och för våran del få en glimt av och en photo op. med stjärnan.

Jag gick fram och bad om en kram och när vi kramades sa hon: "You have a GREAT voice"
Att höra det från henne var en störe komplimang än nått annat och det värmde ända in i själen.

Jag och Patrizia som varit på konserten tillsammans gick sedan ut med Göran(spelar sax i vårt band) och hand sambo Maria för att ta ett glas på stan.
Efter mycket trevligt mingel begav jag och Patte och hemåt på vägen (vid burgerking ) träffade vi Angie stones band!(som by the way  sa att jag hade en wonderful voice) slutade med att vi och gittaristen och keybordisten gick till terrassen och tog ett glas vin.
Efter det följde vi med den till deras hotell där det fanns ett piano och ett trumset. Vi jammade lite och körde en del låtar tillsamans. Efter ett tag slog det mig! Jag jammar med ANGIE STONES BAND (holy cow)
Grabbarna var hur sköna som helst och vi hade jätte trevligt tillsammans!

Jag vaknade imorse och tänkte att inget kunde göra gårdagen bättre än den varit, sen såg jag detta i UNT
klistrar in ett stycke från artikeln:
UNT

Ett imponerande sjunget intro blir Curtis Mayfields The makings of you och applåderna följer henne genom hela låten - man nickar och ler för sig själv, det är så en slipsten ska dras. Märkbart glad över den höjda stämningen frågar Stone om någon på första raden vill sjunga, så att hon får höra hur en svensk brytning låter.

Någon brytning blir det inte, utan i stället tappade hakor i hela salongen när den kvinna som fått mikrofonen visar sig ha en riktigt maffig soulröst. Från denna stund är stämningen på topp.

OMG DE SKREV OM MIG I TIDNINGEN
spana in artikeln: http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=5-AV_ID=1020387,00.html?from=puff

Im on a high ritght now!
feelin on top of the world
/E


SE black and white

spana in del 1 och 2




BJ-blowjob

Ikväll är det BJ som gäller.
Jag och stina sitter hemma hos henne just nu och förar med lite soft musik och varandra som umgänge(perfect)

Vi har just haft en het diskussion om tjejer naivitet angående killar.
(egentligen handlar det om både tjejer och killar)
När man inleder nånting som är mer än vänskap så är det många som automatiskt tror att folk ska sköta det på en snyggt sätt eller att man kan lita på någon direkt.. eller inte direkt heller egentligen.
Man ska absolut inte sluta lita på folk men man kanske ska hålla ett vaket öga öppet för hur människor fungerar.
För att lura folk i säng en eller flera gånger är ganska "inne" just nu.
Vi har pratat om att ärlighet från första början är det bästa, oavsett om det kan svida. För då svider det ju egentligen mindre då du sluppit ansträga dig för någonting som inte finns. (möjlighet till en relation)
Det är olika från person till person, vissa tycker att man ska kunna läsa varandra utan att behöva prata om det. Mycket beror väl på feghet eller brist på självrespekt eller att man redan från början förberett sig på att "blåsa" varandra.

så i min rubrik menar jag inte riktigt det ni tror (avsugning) utan förmågan att blåsa andra ang vad de tror och vilka förväntningar de har från början (blåsa- blow)

Jag är mästare på att läsa av folk och att förbereda mig för att det inte kommer att "bli något" och det är denna förmågan som många gånger "fuckar up" det för mig.
Men hellre förberedd än tagen på sängen (bokstavligt talat)

SES PÅ BJ
/E

money money money

Jag blir lite irriterad över att ALLT ska handla om pengar hela tiden!
Allt är så sjukt mycket roligare med mycket stålar och jag e inte den bästa på att hushålla med pengar(jag e nog den sämsta)
Jag bränner ju mesta delen av mina pengar på krogen mitt rekord är 69.000 kr på 3 månader på endast krogen:P
party like a rockstar

För tillfället jobbar jag inte (lever av mina föräldrar- som by the way är de bästa föräldrarna ever!)
(inte bara för att de ger mig pengar!)

Men saknar ändå att ha EGNA pengar som man kan göra vad man vill för utan att må dåligt över det.
Jag har skurit ner mina shoppingvanor brutalt, kläder köper jag bara när jag hittar nått MUST HAVE som verkligen är MUST HAVE och annars dör jag.
Annars går mina pengar till shopping på systemet, smink, lösfransar, "manikyr", och krogen + nån fika då och då och extremt onödiga texiresor men men leva lite måste man ju!

Det är dags att börja söka jobb nu. Planerar att åka till Norge för att jobba i agusti och hyrorna är tokdyra där och handpenningarna på lägenheterna ligger på ca 12.000 så d kanske är dags att börja spara lite....

money money money
/E

 



I vs N

Idag lämnade jag in min Iphone för reparation av menyknappen som varit trasig sen i somras, så nu sitter jag är med en gammal hederlig Nokia 3310.

Man är så sjukt beroende av sin mobil, jag saknar min Iphone hur mycket som helst redan(hoppas att den kommer hem snart) Allt är där på! Alla mina kontakter, min musik, mina bilder, min kalender,
min "lilla svarta bok" allt!!!! kom precis på att jag backupade all från iphonen innan jag skickade iväg den utom den"lilla svarta boken" !!!! tråkigt om den försvinner ju:P


Min klänning kom inte idag! Den är försenad pga all snö och shit! (hoppas den kommer imorrn)

Idag har jag jobbat i studion hela dagen igen :) tänkte lägga upp ett litet smakprov nu i dagarna så får vi se vad jag jobbar på


är mr wrong dagens mr right?

varför försöker jag ens......
jag ska sluta dejta! (det kommer ju inte ske...)men ibland så blir man så less på allt!

Har träffat jag vet inte hur många killar senaste året/åren(1milj) och hittar verkligen inte nån som ja ba verkligen tycker är underbar och som jag verkligen börjar tycka om!
Jag känner bara att, hur länge ska man leta?!

Men mina tjejkompisar som har pojkvänner klagar över att ditten och datten i förhållandet inte funkar så allt blir ju inte en dans på rosor för att man hittar mr "för tillfället" right (som min käre vän Victoria Lambeck brukar säga)

Men det känns som att d e d tillvaron går ut på nu..... Hitta mr för tillfället right och ha kul med mr wrong under tiden;)
Men det finns ju en jävla massa mr wrong där ute asså!

Jag har blivit så totalblåst ett antal gånger då jag stött på Svin med a capital S och det jag varje gång frågar mig är hur folk kan hålla på som dom gör, när jag aldrig skulle få för mig att göra sånt mot nån annan.

Det kan vara småsaker som att inte svara på ett sms eller inte höra av sig när man sagt att man ska det, men jag tycker fortfarande inte man gör så!

(till er killar som läser: jag vet att det inte bara e killar som beter sig dåligt men eftersom jag e straight så e d er jag har erfarenhet av och kan utgå ifrån- no hard feelings)

så vad ska man göra? sluta leta så dyker mr right upp ? ha kul med lite mr wrongs så länge ?
nöja sig med nån som kanske inte e 100% men kanske 70% ?

måste bara säga: Jag trivs som singel, men att jag träffat så jäkla många mr wrong så har jag börjat tvivla på att mr right verkligen finns där ute!?!
Den som väntar på nått gott......

. 
ååå juste idag ska min studentklänning komma med bud innan klockan 17.00 ! CANT WAIT!!!
/E


Varför är killar så jävla konstiga?!


Okej, nu e d så här att en kille jag träffat bara några gånger och jag skulle setts på alla hjärtans dag men han jobbade sent och hade morgonpass dagen därpå så det blev inte av....
 Jag blev lite tjurig och sa att han skulle höra av sig när han kunde om han ens ville ses över huvud taget.

Han hörde inte av sig på en vecka men i lördags så skickade han ett SMS där han skrev att han jobbat hela veckan och undrade vad jag hade för mig och hur det var med mig....
Jag svarade att d var bra och att jag var på saluhallen och frågade vad han gjorde.....
INGET SVAR!

dagen därpå skickar jag ett SMS där det stod : hej där din lilla workoholic hur e d med dig ? har du några planer för ikväll?

INGET SVAR!


Fattar inte varför han hör av sig och sen inte svarar liksom ?!
Hur som helst e jag klar med honom nu! man får bara ett visst antal chanser liksom! nån motta får det ju vara.

+ att jag just nu hänger med en mycket trevligare kis, min White knight från i lördags (som jag nänme tidigare)
och som ni vet kan man ju bara rida en häst åt gången ( jag menar det där så oporrigt d bara går)

ive been a miner for heart of gold
/elsa

EN DAG I STUDION

min dag har sett du så här: vaknade vid ett och åt en banan:P vid halv två satte jag mig vid min studio och började jobba, och nu är jag precis klar för dagen!
Stina kom och hälsade på och fick pröva på att spela in lite jätte kul :)
här kommer lite bilder från dagen!
   
Här är boken jag skriver mina låtar i ( fläck från tékopp den går inte bort)
Här står jag om dagarna eller sitter vid synten

och så  här ser det ut på skärmen när jag spelar in

Sing hallelujah
/E

Hej då Marcus Ulvne

Min helg blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag hade inga rep med Patrizia bandet, Det bliv ingen date på fredagen, men fy fan så kul på lördagen!

Lördagen började med att jag, Stina Burman Och Daney åkte ut till Gränby Centrum för att shoppa lite kläder (mest stina) och hinna in på Systembolaget (mest jag)
Sen hoppade vi in i bilen vid halv fyra tiden och åkte hem.

 När jag  kom hem till Mi Casa städade jag lite och fixade sedan mina naglar (som nu är långa och fina) och sen åkte jag vida hem till Amanda Pommer där brudarna och pizza väntade :) efter lite kebabpizza med bearnaisesås och en flaska rött vin kom en taxi för att ta oss ner till stan och Marcus Ulvnes avskedsfest! Mackan den lilla bebisen ska flyttar till KINA på onsdag!
så långt bort (sjukt) Kommer sakna dig Mackan!

Det var hur roligt som helst att träffa honom Gutta, Kroon, Valdma, Lovina Nilsson, Viktor gunnstam och massor av andra underbara och spårade människor som jag tyvärr inte träffar så ofta nu för tiden!
Nej d var riktigt jävla roligt!

Efter några timmar drog jag och Victoria vidare till Saluhallen, där vi skakade ordentligt med rumpa på dansgolvet, sen mötte jag min "White Knight" utanför som eskorterande mig hela vägen hem.

By the way, cred till mig för min achievement igår att gå hela vägen från Saluhallen till mig (industri staden)pulsande i högsnö i dessa 13 cm höga(klack)skor:

(dom e bra mycket hetare på)
so long
/E


Mitt karma suuuger

Jag hatar mig själv för att jag är världens sämsta på att ta tag i saker!
Jag har 2 uppsater som jag måste skriva från noll och maila in innan klockan tolv ikväll!
Betygen sätts på sportlovet så d e verkligen DEADLINE ikväll så jag fick liksom ställa in min date för att plugga!!!
KUL, KUL, KUL!
+ att jag är så jävla trött på det här vädret VILL HA SOMMAR


Jag och min bror(Johan), svarta som natten i franska rivierans vatten

life goes on, just gotta stay strong.
/E


gick ju kanske inte riktigt som planerat

Det här med att festa mindre har ju kanske inte riktigt gått som planerat än så länge....
Blev utgång igår, och ingen skola idag.....

Åt middag hos Kajsa, som hade värmlänningen Pia på besök. Vi lagade jätte god mat och hade hur trevligt som helst. Efter ett tag kom stina dit och förfestandet började. Jag fick ner 3 glas rödvin och en flaska mouserande rosé. väl på Kalas tog vi en Bacardi var, blev bjudna på varsit glas champang, köpte en varsin fisher shot, och fick 2 shottar var från bartendern (som stina känner) vid halv 1 kom stinas pojkvän D och hämtade oss. Jag var hemma i sängen full som tusan vid 00.40....

Nu blir det skärpning.
Helgens agenda:

Imorrn fredag: skola, sångpedagogik, pluggande följt av en date med en MYCKET trevlig kille

Lördag: Rep med patrizia bandet följt av middag och skitsnack med brudarna.(ingen utgång för min del)

Söndag: Rep med patrizia bandet följt av (förhoppningsvis) en filmkväll med killen från fredagsdaten :)

so long
/E

Måste berätta om den bästa kvällen på länge

I onsdags kom jag att tänka på en flamma jag inte pratat med på några veckor.
Vi har pratat massor på msn och facebook men aldrig riktigt träffats. Jag har vetat vem han är ganska länge och spanat på honom och så och vi har en del gemensamma vänner, men vi har aldrig träffats.

Just när jag tänkte på honom loggade han in på msn. Jag skrev och rätt som det var satt jag i hans bil på väg till hans lägenhet. Väl framme hos honom kollade vi på lite TV, och lyssnade på lite musik, visade sig att vi lyssnar på exakt samma musik och tycker om samma grejer. Efter några timmar så gav jag honom en masserande knådning, han älskar att träna och hade träningsverk, så gullig som jag är så knådade jag bort den....

efter några timmar skjussade han hem mig, och vi planerar att ses imorrn igen.
Vi är nu i det underbara stadiet då allt är nytt och underbart! Jag kan inte sluta le!
Det enda problemet är att han kommer flytta om några månader
Varför vill alla bort från Uppsala för ?
men ska försöka att inte tänka på det utan bara ha kul så länge det går

Glöm bort bekymmer sorger och besvär
/E

Jag ska sluta festa

Studenten närmar sig med stormsteg, och nu är det bara 3 skoldagar kvar sen är det sportlov!
Jag har bestämt mig för att jag verkligen ska ta tag i skolan nu, inte festa lika mycket som tidigare och plugga hårdare.
Bara ett problem!

Imorrn är det gratis inträde och halva priset i baren på Kalas!
(gillar igentligen inte kalas men för gratis inträde och halva priset i baren kan man ju titta in en stund)

Jag har så äckligt mycket plugg den här veckan, hade prov idag(NK b),har prov(RE a) + redovisning imorrn(RE b), arbete(INT EK) + redovisning på torsdag(INT EK) och uppsats till fredag!(RE a)

Borde verkligen inte gå ut imorrn! Men jag vet ju själv att jag inte kommer kunna säga nej när stina ber mig att följa med! Kommer vakna på torsdag bakis och sliten och behöva hålla en redovisning för klassen i det tillståndet.

Jaa ni det är tufft att vara ung och i svängen!
Men härligt och roligt är det!(förutom dagen efter man varit ute)

Sofie och Jag (club MINT, Kina, Shanghai)

Party hardy drink bacardi
(som en go vän till mig brukar säga)
/E

If u havent done it yet, DO IT

Jag hade tänkt skriva om att det inte är långt kvar tills jag kommer springa ut från slottet på min examensdag.
Fick studenthatten idag så nu känns det verkigen nära, men sen såg jag den här videon som jag bara måste dela med mig till er som inte sett den.

Alla har väll hört MJs version av we r the world (med massor av olika stora artister)
Nu har en ny version gjorts med (nya och gamla artistier) tillägnad Haitis offer.

Jag tror inte vi här i väst förtår hur illa den här jordbävningen var och hur stora skadorna igentligen blev.
Haiti är fattigt och byggnader och grunder är instabilt och taffligt byggda vilket gjorde att skadorna av jordbävningen blev mer omfattade. Nästan alla byggnader rasade ihop, man har inte några ställen att vårda sjuka och skadade på och totalt kaos råder. Ni som inte gjort något för att hjälpa till GÖR DET, och kom ihåg att
WE ARE THE WORLD
/E
 

Alla hjärtans dag

Idag vaknade jag med en brunhårig stina brevid mig i sängen.
Igår flätade jag klart mitt hår och färgade stinas hår brunt. Hon passar sjukt bra i brunt hår!
Efter färgning och flätning åkte vi hem till Sally (stinas syrra) och spelade buzz, drack och snackade skit.

Efter några timmar i sallys casa begav vi oss ner mot stan, Sally drog till Saluhallen för att skaka rumpa medan jag och stina som var på lite mer chillhumör satte oss på firman och tog ett glas.

Vi pratade om att killar inte är så bra på romantik igentligen.... (gäller inte alla killar men de flesta)
Hur kommer det sig att killar inte fattar att lite blommor och ett kort (där man beskriver varför man älskar sin nästa) är helt underbart! och får varje tjej att bli svag i knäna.

Alla hjärtans dag är ett perfekt tillfälle att utöva sina romantiska knep och visa vad man går för (både killar och tjejer) Men det ska inte bara vara romantik på alla hjärtans dag(utan lite hela tiden och då och då )

Jag är en hopplös romantiker som älskar att skämma bort folk med skummbad, levande ljus, rött vin och mys i allmänhet. Ikväll så blir det filmkväll med Mr H och en flarra rött på det.

Så här såg min senaste romantiska överraskning ut ( åt J) jag lämnade ett spår av blommor och ljus från hallen till badrummet där ett skummbad och jag väntade :) 
   

Happy valentines day
/E


correction

En ändring i kvällens agenda
Blir en filmkväll + vin och mys med mig själv ikväll istället.(låter tragiskt jag vt)
Men varför ska man inte kunna göra allt man kan göra i sällskap ensam för ?

Jag ska iaf göra så här: i mitt rum finns just nu massor av tända ljus en flaska vin som står på luftning och en tjej, en jävligt rolig och charmig tjej(jag) och vi ska kolla på en film (vilken är fortfarande oklart) och det ska bli jätte mysigt.

Man är aldrig ensam, man har alltid sig själv.
/E

skall man vara fin får man lida pin

hejsan jag sitter just nu och flätar håret. Är inne på andra dagen av flätande och orkar verkligen inte mer!
Jag gör alla flätor själv och det är ca 1500 flätor (så det tar lite tid)
det är därför jag inte haft tid att blogga nått de senaste dagarna.

Nu måste jag fortsätta! målet är att vara klar tills imorrn men tror inte att jag kommer hinna d !

Så här snygg är jag nu
kfshsal

pain is feelin that you are alive
/E


I hate valentines day

Kollade precis på filmen I hate valentines day, en ganska bra film faktiskt.
Jag hatar romantiska komedier som är för överdrivna och i slutet blev denna EXTREMT ÖVERDRIVEN men första timmen av filmen var UNDERBAR.

Sånt(filmromantik och filmkärlek) händer liksom inte i verkligheten, alla får inte den den älskar och allt är inte helt underbart bara för att man är kär.
Killar står inte utanför ens fönster med en gitarr och sjunger en kärlekslåt till en, och inte heller går man på den ena mest underbara dejten efter den andra.

Jag ska helt enkelt bojkotta romantiska komedier händanefter, man blir ju bara deppig över att ens eget liv inte är lika romantiskt som i filmerna!

Jag blir så irriterad, för varje gång man träffar någon ny söt kille så verkar han underbar och allt är underbart första gången/gångerna.
 Det är nytt och spännande och förväntansfullt och skitroligt, men grejen är ju att att bara fuckas upp tillslut ändå.... Sen sitter man där liksom och väntar på att han ska ringa(men nej)
Det är därför jag inte dejtar, jag gör som hon i filmen jag just såg istället så kan man vara "glad" hela tiden istället för att bli sårad

Alla hjärtans dag närmar sig, och vad kommer jag göra för romantiskt mysigt och underbart den 14e?....
Hm..... nada
men som tur är är de flesta av mina närmsta vänner också singlar så vi funderar på att dra en bio
(dock inte kärleksfilm)

ursäkta mitt deppiga inlägg idag men ibland blir jag bara så trött!

try sleeping with a broken heart
/E

vem kastar ett bowlingklot bakåt?

Igår lagade Stina middag (som kanske inte blev helt lyckad)
sen satte vi eld på och shottade aftershock(kanelsmak)
Jag, Stina, hennes pojkvän, hans bror och hans kompis tog sen en taxi till bowlaget och discobowlade.
Bowling är svårt på riktigt jag körde i rännan hela tiden och stina kastade klotet bakåt haha (på riktigt)
Vi var ju inte helt nyktra kan ju vara därför det kanske inte gick så bra som vi väntat oss, men kvällen jag jätte trevlig.

Jag kom precis hem från att ha repat med Patrizia bandet. Det låter bättre och bättre för varje rep nu och vi har några riktigt bra låtar. Min och Patrizias röster fungerar jätte bra tillsammans och jag är sjukt taggad på att börja ha spelningar!

Ikväll blir det mys framför TVn, är sjukt trött från igår, kommer säkert somna när som helst.

Godnatt
/E


tankar från en säng

BLOW MY SPEAKERS UP!

Just nu pågår förkrök för fullt på mitt rum. I min säng sitter 3 heta brudar och taggar till för en kväll på stockholms nation. Vin, öl, sprit  och bra musik (Ke$a-tik tok) serveras för tillfället i min "sänglounge"
Idag, har jag haft 2 tentor, och varit nere på stan och fikat på waynes samt gått till "gröna måsen" (systemet) för att införskaffa mig och mina vänner lite godsaker till ikväll.
Ikväll är det röja som gäller!

NU KÖR VI!!


/ the sexy the beautiful and elsa ;)

vad kommer hända efteråt?

Nu är det lite drygt 4a månader tills jag tar studenten. Alla har ju drömmar och förhoppningar om framtiden men de flesta kommer göra nått helt annat om 10 år än de kunnat föreställa sig.
Jag vill lyckas med musiken. Det är något jag alltid drömt om.
jag och pappa sjunger och spelar 1993 Pappa och jag 1993
Jag tänkter att jag ska lyckas att jag måste och om jag inte gör det så dör jag.
Jag undrar hur d kommer att bli. Jag tänker också att jag absolut inte kommer att bo kvar i sverige, utan att jag kommer bo i usa. Att jag om 10 år kommer ha gift mej med en amerikan och att vi fått våra 2 första barn vid det laget. Jag kommer bo i en förort vid en stor storstad vid kusten kanske och Jobba med musik.
Undra hur mycket av detta som kommer slå in!

Alla drömmer ju om olika saker men de som kämpar hårdast och tror på sina drömmar, det är de personerna som kommer få sina drömmar att slå in. Problemet är ju bara att jag tror på mina drömmar och mål till 110% men jag har liksom inte börjar kämpa så mycket än....
Min vän Stina gav mig något av en utskällning för att jag inte sätter igång och skickar ut demos till olika skivbolag och är med i tävligar mm. " När hade du tänkt börja då? Man kan inte börja en musikkarriär när man är 30!"

Dream it, Earn it, Live it........

om drygt 4a månader springer jag ut från slottet med studenthatten på, för att möta frihet och tid till att förverkliga mina drömmar och mål. Då börjar det riktiga provet! Hur hårt är jag villig att kämpa för att nå mina mål?....
Only time will tell

Dream on
/E

Musikens hus och en publik på1200 pers GRYMMT

Dagen började klockan 08.00 på musikenshus med bygge av scen, soundcheck och stageing i stora salen på musikens hus.

Några timmar och ett genrep senare fylldes salen av ca 1200 glada 9:onde klassare från några av uppsalas grundskolor.

15.15 Började introt till They Dont Care About Us, och så konserten var i full gång.
Det är var (enligt mig) den roligaste av de konserter vi gjort. Publiken var UNDERBAR och skrek och aploderade hur mycket som helst!

Det här var 5e och sista gången vi körde Michael Jackson tribute konserten, men skulle göra allt om igen om jag kunde. Det har varit sjukt roligt och hela bandet har utvecklats nått enormt. Spana in unt vad unt skrev, kommer i tidningen imorrn också men här kommer en liten preview
http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=1010309,00.html?from=nyDygn

Här kommer lite bilder från  konserten
                                             
  
Nu är det dags att påbörja nästa projekt, som kommer gå på musikens hus 18e maj.
Några roliga förslag på vad vi ska göra ?
Godnatt /E


RSS 2.0